Hud- og Hårpleje samt langt hår
DKK
English Danish
Velkommen gæst [Log ind | Registrer]
0-Artikler i indkøbskurven:
Køb ind per kategori
Søg efter:

ProducenterVores Favoriter
Web shop anbefalinger
Dejlig nem hjemmeside til stor inspiration
Foreløbig har jeg haft stor glæde af at se på produkterne og sammenligning af priser. Jeres hjemmeside er til stor inspi…
Mere...
 
»  Nyhedsbrev
Tilmeld dig GRATIS her og få vejledninger og rabatter fra Nyah-Beauty

Navn:

Email:
»  Populære produkter
Web shop anbefalinger
Du kan her læse hvad nogle af vores kunder har at sige om vores webbutik, produkter og vores service.
Login for at skrive en anbefaling

Jesper
Randers SØ,-
April 2014
Lilla Dax....Kan næsten ikke fås nogen steder.
Den bedste service og de sødeste mennesker, og de har den Lilla Dax
Birte
Egtved,-
June 2013
god service - hurtig levering
gode produkter, en fin service, og hurtig levering
Sanni
Køge,-
November 2012
Super service, top kvalitet
Jeg er MEGET overrasket og positiv over jeres utrolig søde og gode service :) Og ikke mindst jeres HURTIGE levering.. Bestilte igår eftermiddag's og havde allerede mine extensions idag tidligt med posten. Det er da 1 klasses service ++++ Klem til jer alle :)
Eunice
Jylland,Struer
June 2012
Fedt
Jeg fik lavet mit hår for første gang hos Nyah-beauty, sikke en dejlig og god behandling man får..;-) samt håret bliver lavet rigtigt flot..Når nu jeg har kendt ejeren i mange år og vildt dejlig veninde hun er, Så er jeg vildt glad for at jeg har fået hende som frisør..selvom jeg er fra Slagelse så er det turen værd at komme til Nyah Beauty..bestilling af vare på web er slet ikke svært og man for sin vare hurtigt..:-) Thumbs up 5 times..keep up guys;-)
Myriam
Taastrup,-
November 2011
Super butik
Super kvalitet til billige penge, super god service. handler KUN mit hår herinde og har prøvet en del forskellige ting nu og kunne aldrig drømme om at bruge andre butikker igen.
Helena
Odense C,-
February 2010
Happy.
Hej. :) jeg er så glad for siden her. Der er så mange gode produkter og andre ting. Jeg har bl.a købt nogle exstensions til fletninger, en doo rag, og en gel, og jeg er rigtig glad for det hele.
sandra
odense n,fyn
January 2010
Meget tilfreds
Jeg ønsker bare at give ros til jer...jeg synes at I er gode til at sende bestillinger i god tid...I har altid været søde at tale med når jeg har skulle ringe til Jer. Så skal jeg også lige nævne,hvor glad jeg er for de gode tilbud og rabat i laver en gang imellem. I er super...Har overhovedet ikke lyst til at kigge på andre lign.hjemmesider. Nå ja,jeg er også meget tilfreds med kvalitet af jeres varer. Kanon!
Anne-Marie
København Ø,-
January 2010
Dejlig nem hjemmeside til stor inspiration
Foreløbig har jeg haft stor glæde af at se på produkterne og sammenligning af priser. Jeres hjemmeside er til stor inspiration.
Dorte Adwoa
kbh.s,Amager
January 2010
web butikken
Jeg syntes at det er en dejlig web butik , hvis man er i tvivl kommer man nemt i kontakt med indehaveren. Hjælpem er i top og altid smil på læben. Jeg er glad for både web butikken samt den rigtige butik på nørrebro. Igen service i top som man ikke altid oplever i andre butikker
Diana
nykøbing F,falster
January 2010
Super super super
Jeg har brugt hjemmesiden, siden jeg hørte / så i Rabatten på Dr1 at man selv kan lave exstension og jeg har altid været tilfreds :) der er super god service og varene kommer altid hurtigt...
GITTE
ulfborg,RINGKØBING
January 2010
alt til håret
jeg har altid været meget glad for at handle ved dig, der er bare alt hvad man kan ønske sig til håret, og der er altid en rigtig fin stemning i butikken og en god service i shoppen, jeg vil fremover kun handle med dig, det kan kun anbefales at handle der. tusinde tak for varme ord og gode råd. kærligst gitte.
birgitte
korsør,-
January 2010
super nemt at bruge
Clip on super nemt og de holder længe,hvis du passer dem
lea
højbjerg,-
January 2010
billig og hurtig levering
jeg køber rigtig meget her, det er billigt, og det er nemt og hurtigt leveret lige til døren, jeg anbefaler det altid når folk spørg hvem det er bedst at købe fra.
Christel
Espergærde,-
August 2009
Jeg blev godt nok overrasket.
Igår eftermiddags bestilte jeg nogen extensions og allerede i dag lå der et brev om at jeg kunne hente dem på mit posthus. Hold da op det er effektiv service :)
rikke
snertinge,vestsjælland
August 2009
Når det skal være bedst.
Jeg kan varmt anbefale at købe extensions her, for det første er det super kalitet, og man får virkelig meget hår i et sæt, og selvfølgelig det vigtigste, man får en virkelig god behandling, og der er kort levering.. så bare gå til den herinde, du vil ikke fortryde det.. de varmeste anbefalinger herfra..
Iris Kidmose
Skovlunde,-
August 2009
Er enormt glad for de extensions jeg har købt
Kan klart anbefales. jeg bestilte mine extensions en morgen og havde dem morgenen efter. Jeg er så glad for jeg købte dem kan helt sikkert anbefales.. :)Så bare køb dem de er super gode og man kan sagtens sætte håret op i en hestehale selvom det er clip in..
Christina
Odense sv,-
May 2009
Jeg har købt extensions hos nyah.
Jeg er rigtig glad for det, farven passer perfekt til mit eget hår, jeg har haft mine extensions i 6mdr nu, og det ser stadig ud som nyt..
GITTE
ulfborg,RINGKØBING
March 2009
Det er et rigtigt flot stykke håndværk du har lavet.
jeg vil gerne anbefale dig til mine venner.

Handelsvilkår | Kontakt Os | Ofte Stillede spørgsmål | Om os | Presse