Hud- og Hårpleje samt langt hår - Handelsvilkår
DKK
English Danish
Velkommen gæst [Log ind | Registrer]
0-Artikler i indkøbskurven:
Køb ind per kategori
Søg efter:

ProducenterVores Favoriter
Web shop anbefalinger
Er enormt glad for de extensions jeg har købt
Kan klart anbefales. jeg bestilte mine extensions en morgen og havde dem morgenen efter. Jeg er så glad for jeg købte de…
Mere...
 
»  Nyhedsbrev
Tilmeld dig GRATIS her og få vejledninger og rabatter fra Nyah-Beauty

Navn:

Email:
»  Populære produkter
Handelsvilkår

Leveringsgebyr

Alle ordre har ved Nyah-Beauty.com sat fragt - og ekspeditionstillæg på forsendelserne alt efter vægt og om man ønsker omdeling eller selv at hente det på posthuset, så priserne starter fra kun kr. 35,- ved forsendelse indenfor Danmark.

Leveringstid er normalt 2-4 hverdage for lagervarer.

Priser
Alle priser er inkl. moms og angivet i DKK (Danske Kroner).

Reklamationsret
Du har som kunde selvfølgelig ret til at reklamere og over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede, da varen blev solgt.
Ønsker du som kunde at reklamere skal dette i udgangspunktet ske indenfor 6 måneder efter at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget, eller burde være opdaget. Vær derfor omhyggelig med at efterse dine varer ved modtagelsen.

Fortrydelsesret
Du har som kunde 14 dages fortrydelsesret, når dine varer bestilles via mail eller online. Der skal medsendes en kopi af faktura for at kreditering kan finde sted. Det er en forudsætning at varen returneres i originalpakning i ubeskadiget stand.

Ordrebekræftelse
Så snart vi modtager din ordre og betaling for denne, modtager du en bekræftelse via e-mail med dit ordrenummer og samlet beløb. Ordrer ekspederes hurtigst muligt i den rækkefølge, vi modtager dem.

Forbehold
Der tages forbehold for trykfejl i såvel tekst som priser, mål, farver mv. Endvidere kan prisændringer finde sted på grund af for eksempel svingende valutakurser.

Betaling
Du kan vælge imellem følgende betalingsmåder: 

Dankort, VISA-Dankort, Visa Electron, Masterkort, DinersCard eller JCB.
Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Forudbetaling ved bankoverførsel.

Nyah-Beauty.com krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med PBS. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.


Handelsvilkår | Kontakt Os | Ofte Stillede spørgsmål | Om os | Presse